ILMOITA MÖKKISI

Finnloma.fi on tehokas työkalu majoituskohteiden omistajille ja palveluiden tuottajille. Ota kaikki irti ja menesty Finnloma.fi kanssa!

1. Laajenna asiakaskuntaasi tuhansilla

Monet tuhannet asiakkaat, jotka matkustavat Suomessa yhdestä viiteen kertaan vuodessa, seuraavat ja lukevat uutisiamme sosiaalisessa mediassa ja sähköpostissa. Myös useiden Euroopan ja Venäjän suurten kaupunkien matkatoimistot käyttävät sivustoamme omien asiakkaidensa palvelemiseen.  Suomen  matkailusta kiinnostuneiden asiakkaiden ja edustajiemme määrä Venäjällä ja Euroopassa kasvaa koko ajan.

2. Sivustomme kattava kohteiden informointi tukee tehokasta myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä

Nyt jokaisella kohteella on omat internet-sivut yksityiskohtaisine tietoineen, jotka kohteen omistaja voi itse luoda ja ylläpitää. Finnloma.fi-sivustoille voi lisätä tietoa esimerkiksi lomakohteen varustuksesta, lasten leikkipaikasta, urheilukentästä, millaisia kaloja, sieniä ja marjoja läheltä löytyy.

3. Huolehdimme menestyksestänne

Jos kohteen myynti ei vastaa kohteen omistajan odotuksia, hän voi olla yhteydessä meihin ja voimme yhdessä miettiä ratkaisua asiaan. Me autamme teitä tehostamaan myyntiänne ammattimaisin neuvoin, jotka perustuvat kokemukseemme ja asiakkaiden palautteeseen

4. Finnloma.fi-sivustojen kautta saat käyttöösi monipuolisen varauskalenterin

Finnloma.fi-sivujen varauskalenteriin voi merkitä muistiin ennakkovaraukset sekä asiakas- ja maksutiedot samaan paikkaan.

5. Kohteen alueesta kertominen houkuttelee asiakasta

Kohteen omistaja tietää parhaiten kohteensa alueen antoisista ja kiinnostavista paikoista ja tapahtumista. Nämä paikat ja tiedot voi merkitä kohteen sivujen karttaosaan osaan ja näin houkutella asiakkaita valitsemaan juuri tämän kohteen.

6. Finnloma.fi auttaa sinua ansaitsemaan rahaa ja palvelee asiakkaita ympärivuorokautisesti

Finnloma.fi palvelee kohteen omistajia ja heidän asiakkaitaan monella eri kielellä Suomessa ympärivuorokautisesti. Halutessaan kohteen omistaja voi solmia ylimääräisen sopimuksen Finnloma.fi:n kanssa ja yrityksemme voi kokonaan ylläpitää kohteen myyntiä.

7. Äkkilähtötarjousten haku lisää myyntiänne myös, kun ei ole sesonkiaika

Sesongin ulkopuolella kohteiden omistajat voivat vuokrata kohdettaan tehokkaasti laittamalla kohteensa Finnloma.fi-sivuston äkkilähtötarjouksiin. Äkkilähtötarjoukset näkyvät kohteen sivulla ja asiakkaat voivat myös etsiä äkkilähtöjä pääsivun haulla. Kyselymme perusteella asiakkaat ovat valmiita varaamaan mökkejä useammin, jos he tietävät saavansa niitä vuokralle edullisemmin.

8. Käytä kaikki Finnloma.fi -sivuston tarjoamat mahdollisuudet ja säästä rahaa

Finnloma.fi-sivustolla kohteen omistaja voi milloin vain ladata uuden kuvan tai videon sivulleen ja uudistaa kohteen tietoja. Asiakkaat voivat vuokrata kohteita ympäri vuorokauden. Kohteen omistajan ei tarvitse kuluttaa rahaa sivujen uudistamiseen. Hän voi käyttää esimerkiksi mahdollisuutta lisätä omalle kotisivuilleen sovellus Finnloma.fi -sivustolla olevan kohteensa sivusta.

Matkailijoiden lomakuvat

Tehokas ja varma tapa saada lisää asiakkaita!
Täysin riskitön! Jo ensimmäinen varaus kattaa sijoitetun vuosimaksun!
Monipuoliset yhteistyömahdollisuudet! 
Rahanarvoiset jäsenedut: markkinointi, palvelut ja tuotteet! 

Riippumatta siitä, milloin olet rekisteröinyt palveluun, sinulla on mahdollisuus nostaa mökkiesittelysi hakutulosten kärkipaikoille! Miten? Tasa-arvoisuuden varmistamiseksi käytössäsi on täysin ilmainen ja helppo keino tehostaa mökkiesittelyn näkyvyyttä palvelussa: varauskalenterin päivittäessä mökkiesittely nousee automaattisesti hakutulosten kärkeen. Tämä toimenpide vie vain muutamia sekunteja aikaa!

 

Kohteiden määrä

 

Hinta / vuosi (+ALV)
2018

1

125 €

2-3

250 €

4-5

360 €

6-8

420 €

9-11

480 €

 

Yli 11

 

Kysy tarjous!

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Palautelomake

Palaute

Ylös